Aud er fornøyd med effektene av PurOliv og kapslene er nå en del av hennes daglige rutiner.

Aud (62) ble anbefalt Puroliv av et familiemedlem

Hjerte er kroppens viktigste muskel og en aktiv livsstil og godt kosthold er viktig for å ta vare på det. For Aud ble det viktig å finne en livsstil som kunne hjelpe henne å opprettholde en god hjertehelse. Løsningen fant hun i et unikt olivenprodukt!

Den spreke 62 åringen Aud har de siste 10 årene vært svært opptatt av helsen og går jevnlig til en helsesjekk. Aud er spesielt opptatt av å forebygge plager med hjertehelsen og har tatt grep for å gjøre endringer.

–  For min del kom det et vendepunkt da jeg foretok noen justeringer i hverdagsrutinene. Regelmessig mosjon, sunt kosthold og enkle teknikker for å beherske en stresset hverdag gjorde godt for helsen, forteller Aud.

Fikk anbefaling fra familiemedlem  

Denne nye interessen for kosthold gjorde at Aud fattet interesse for middelhavsdietten og effektene råvarer som oliven kunne ha. Når man erstatter mettet fett med umettet fett i kosten bidrar det til å opprettholde normale kolesterolnivåer i blodet. Middelhavsdietten inneholder mange råvarer med høyt innhold av «det gode fettet».

– Et familiemedlem anbefalte med å teste ut et olivenprodukt fra PurOliv på grunn av alle de gode helsefordelene, forteller Aud.

PurOliv er et produkt basert på en unik olivenolje høstet fra Atlasfjellene. Naturlig ekstrakt fra olivenblader gir fra naturen sin side et særdeles høyt innhold av antioksidanter. PurOliv sine unike kapsler inneholder hele 30 ganger så mye naturlige antioksidanter som extra virgin olivenolje fra dagligvarebutikken.

Olivenprodukt proppfull av antioksidanter

Fordelene med akkurat dette olivenproduktet er at Polyfenolene i 20 g olivenolje bidrar til å beskytte fettstoffer (lipider) i blodet mot oksidativt stress. Blir det en ubalanse i antall antioksidanter i blodet utsettes man for oksidativt stress. Dette er ikke gunstig for helsen og påfyll av antioksidanter kan derfor være fordelaktig.

PurOliv inneholder både Tiamin (vitamin B1) som bidrar til hjertets normale funksjon og vitamin D som bidrar til å opprettholde immunforsvarets normale funksjon.

PurOliv en del av hverdagsrutinen

Aud forteller at det nok ikke finnes en tryllepille som kan gi bedre hjertehelse alene, men hun mener PurOliv er et godt tiltak til å forbygge plager med hjertehelsen. Nå er kapslene en del av hennes daglige rutiner.

I en dagsdose PurOliv (2 kapsler) vil du få i deg minst 2000 ganger flere antioksidanter og vitaminer enn ved inntak av anbefalt dagsdose extra virgin olivenolje – samtidig som du får i deg langt færre kalorier.

Ingredienser med dokumentert effekt

For å oppsummere innholder Puroliv ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:

  • KOLESTEROL – Olivenpolyfenoler beskytter fettstoffene i blodet mot oksidativt stress*
  • HJERTE vitamin B1 (Tiamin) som bidrar til å opprettholde hjertets normale funksjon
  • MUSKLER – vitamin D som vidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon
  • BESKYTTER CELLENE – vitamin E som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress
  • IMMUNFORSVARET – vitamin D bidrar til å opprettholde immunforsvarets normale funksjon.

* Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje. 

Ønsker du å prøve PurOliv? Dette unike olivenproduktet kan gi helseeffekter for flere funksjoner i kroppen. Bestill i dag og betal kun 299 kroner per måned!

Bestill Puroliv™ Hjerte i dag

  • Adressen gjelder som leveringsadresse. Dersom fakturaadresse er en annen enn oppgitt adresse, vennligst kontakt kundeservice etter gjennomført bestilling.

Bestill Puroliv™ til 299 kr for per måned. Selges som abonnement UTEN BINDINGSTID. Etter første levering vil du vil motta en måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 299 kr. Vi har alltid GRATIS FRAKT rett hjem i postkassen.

Du kan enkelt stoppe eller pause abonnementet ditt ved å gå inn på "Min side" eller kontakte kundeservice. Ved evt. oppsigelse må dette gjøres innen 14 dager etter fakturadato for siste levering (ved for sen oppsigelse forpliktes du å motta neste planlagte levering).

Kosttilskudd er ingen erstatning for et variert kosthold. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.