Norsk suksess med oliven

Det norske folk har virkelig fått øynene opp for de gunstige helseeffektene til høykonsentrert olivenolje, og selskapet PurOliv melder om rekordinteresse.

Flere tusen fornøyde kunder bruker PurOliv daglig. Men hvorfor skal man egentlig spise olivenolje i kapsler når det er så mye god olje å få i butikken?

«Det er riktig at det er mye god olivenolje å få kjøpt i butikken, og vi oppfordrer naturligvis alle til å bruke olivenolje så mye de kan i matlaging», sier Rolf Wiggo Sandnes i PurOliv. «Men du skal spise veldig, veldig mye før du får i deg den samme mengden av viktige antioksidanter som du får med kapslene våre. Faktisk inne­ holder 1 kapsel PurOliv like mye vitaminer og antioksidanter som 0,5 liter olivenolje! Og da har jeg ikke engang nevnt kaloriene du unngår i kapslene våre», sier han.

Puroliv™ er et kost­tilskudd der de helsebringende stoffene i olivenene er høykonsentrert.

«Det er også viktig å presisere at PurOliv ikke er olivenolje som du kan ha på maten. Det er et kosttilskudd der vi har konsen­trert de helsebringende stoffene i olivenene som vokser ved foten av Atlasfjellene. Frukten fra oliventrærne der er kjent for sine ekstreme nivåer av antioksidant­er og vitaminer, og i kapslene bruker vi i tillegg både blader og bark fra selve treet fordi dette også er rike næringskilder.»

Olivenolje er ikke alltid olivenolje
Når du tenker på olivenolje, tenker du kanskje på blide italienske bestemødre med smilehull på albuene eller gamle greske menn på en blå stol mot en hvit vegg. Du tenker med andre ord på en reklamefilm, og som reklamefilmer flest forteller den ikke hele sannheten.

«Det er dessverre blitt avslørt relativt omfattende juks med olivenolje de siste årene», for­ teller Rolf Wiggo. «Blant annet avslørte den danske Fødevare­styrelsen, som tilsvarer det norske Mattilsynet, at det var tilsatt olje som var ‘uegnet for mennesker’ i enkelte italienske extra virgin­oljer, altså oljer med den høyeste kvaliteten. Nå skal ikke jeg si at dette er symptomatisk for bransjen, eller at du bør unngå olivenolje i butikken, tvert imot, men du skal få fullt utbytte av alt det gode olivenolje kan gi kroppen, er kapsler som Puroliv et godt supplement.»

Ingen kompromisser
PurOliv er et kompromissløst produkt. Her tar man ingen snarveier, og olivenleverandørene blir testet og fulgt opp etter svært strenge kvalitetskriterier. «Det er ikke til å komme fra at produsenter av kosttilskudd fra tid til annen blir kritisert av helsemyndighetene for å mangle forskning som under­ bygger påstandene deres. Det har derfor vært veldig viktig for oss å ikke love mer enn det vi kan dokumentere med PurOliv», sier Rolf Wiggo. «Det er forsket mye på olivenens unike og gunstige egenskaper med tanke på antioksidanter og fettstoffer i blodet, og det er bred enighet om at oliven og olivenolje kan ha positive effekter på hjerte og kar. Videre følger vi opp leverandørene ekstremt tett og samarbeider også med et akkreditert analyse-laboratorium i Forskningsparken i Oslo som kvalitetssikrer hver leveranse.»

Det viktigste i PurOliv er naturligvis hovedingrediensen, olivener, men nesten like viktig er det hvordan olivenene behandles. «Olivenene vi bruker, gjennomgår en svært nitid og skånsom prosess. på den måten er vi i stand til å konsentrere antioksidanter og vitaminer til et produkt av svært høy kvalitet. Vi bruker ingen andre tilsetninger enn vann for å utvinne virke­ stoffene. Alt foregår helt naturlig og etter strenge kriterier, slik at det som kommer ut til slutt, er en gyllen dråpe proppfull av verdifulle virkestoffer som er 100 prosent naturlige og 110 prosent bra for deg.»

Forskjellene på vanlig extra virgin olivenolje og Puroliv i kapsler:
I en dagsdose med Puroliv vil du få i deg minst 2 000 ganger flere antioksidanter og vitaminer enn ved inntak av en vanlig anbefalt dagsdose av Extra virgin olivenolje. Samtidig vil du få i deg langt færre kalorier med Puroliv. Vi har gitt deg et enkelt valg.

Prøve PurOliv? Bestill her!

 

eva_litenEva (72) holder seg frisk og rask med PurOliv™

“Puroliv™ hører naturlig hjemme i mitt kosthold fordi det blant annet bidrar til det gode kolesterolet og inneholder store mengder helsefremmende antioksidanter. Derfor anbefaler jeg Puroliv™ til alle som vil gi gjøre en innsats for egen helse” -Eva Hildebrand (72)

Bestill Puroliv™ Hjerte i dag

  • Adressen gjelder som leveringsadresse. Dersom fakturaadresse er en annen enn oppgitt adresse, vennligst kontakt kundeservice etter gjennomført bestilling.

Bestill Puroliv™ til 299 kr for per måned. Selges som abonnement UTEN BINDINGSTID. Etter første levering vil du vil motta en måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 299 kr. Vi har alltid GRATIS FRAKT rett hjem i postkassen.

Du kan enkelt stoppe eller pause abonnementet ditt ved å gå inn på "Min side" eller kontakte kundeservice. Ved evt. oppsigelse må dette gjøres innen 14 dager etter fakturadato for siste levering (ved for sen oppsigelse forpliktes du å motta neste planlagte levering).

Kosttilskudd er ingen erstatning for et variert kosthold. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.