PurOliv kostilskudd – hvorfor?

Anerkjent forskning har konkludert med at extra virgin olivenolje har helsemessige positive egenskaper og dermed gitt en anbefaling om daglig inntak av dette. Spesielt de gunstige effektene på kolesterol (og dermed hjertehelsen) har gjort oliven til en av de mest spennende råvarene i helseindustrien i nyere tid.

Hva gjør PurOliv unikt?

PurOliv™ er et kosttilskudd basert på olivenolje dyrket ved foten av Atlasfjellene i Marokko. Produsenten av olivenoljen (Atlas Group) er en verdenskjent produsent av Extra Virgin olivenolje og har vunnet masse internasjonale priser for sin velsmakende og rene olje.

På et tidspunkt ønsket Atlas Group å øke sin produksjon av Extra Virgin olivenolje og måtte utvide plantasjen, men til den store fortvilelse fikk oljen fra denne en noe fremmed smak som gjorde den uegnet til mat. Laboratorieanalyser avslørte imidlertid at oljen inneholdt 30 ganger så mye av antioksidanten Hydroxytyrosol som vanlig olivenolje, og dette var også forklaringen på den litt uvanlige smaken. Senere er det også kommet på det rene at dette skyldes det ekstremt tørre og steinete jordsmonnet på den nye delen av plantasjen. Trærne som vokser her kjemper en hard kamp for overlevelse, og i selvforsvar produserer det veldig mye antioksidanter for å overleve. Resultatet av det er verdens mest helsebringende olivenolje og som er basisråvaren i PurOliv produktene.

Europeiske forskere har gjennom det EU- finansierte prosjektet “Eurolive” hatt som mål å undersøke helseeffektene av olivenolje. I Eurolive studiet ble det vist at olivenolje med høyt innhold av polyfenoler i helt normale bruks mengder beskytter fett i menneskekroppen mot oksidative skader. Virkningen ble tilskrevet det høye innholdet av polyfenoler, som beskytter mot oksidativ skade.

Hvem bør ta PurOliv?

Konklusjonen er at PurOliv™ er et produkt for alle, enten som et generelt tilskudd til kosten eller spesifikt for:

  • KOLESTEROLET – Olivenpolyfenoler beskytter fettstoffene i blodet mot oksidativt stress*
  • HJERTE – vitamin B1 (Tiamin) for å opprettholde hjertets normale funksjon
  • MUSKLER – vitamin D som bidrar til å opprettholde normal muskelfunksjon
  • BESKYTTER CELLENE – vitamin E for beskytte cellene mot oksitativt stress
  • IMMUNFORSVARET – vitamin D bidrar til å opprettholde immunforsvarets normale funksjon

*Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje

 

 

PurOliv™ er 30 ganger sterkere på essensielle antioksidanter enn vanlig extra virgin olivenolje og hittil den mest helsebringende olivenolje dokumentert i verden.

Bestill Puroliv™ Hjerte i dag

  • Adressen gjelder som leveringsadresse. Dersom fakturaadresse er en annen enn oppgitt adresse, vennligst kontakt kundeservice etter gjennomført bestilling.

Bestill Puroliv™ til 299 kr for per måned. Selges som abonnement UTEN BINDINGSTID. Etter første levering vil du vil motta en måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 299 kr. Vi har alltid GRATIS FRAKT rett hjem i postkassen.

Du kan enkelt stoppe eller pause abonnementet ditt ved å gå inn på "Min side" eller kontakte kundeservice. Ved evt. oppsigelse må dette gjøres innen 14 dager etter fakturadato for siste levering (ved for sen oppsigelse forpliktes du å motta neste planlagte levering).

Kosttilskudd er ingen erstatning for et variert kosthold. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.