Tiamin er godt for hjertehelsen

Flere tusen fornøyde kunder bruker PurOliv daglig, og selskapet har i perioder opplevd at hele lagerbeholdningen blir revet bort. Populariteten har gjort at selskapet har måtte utvide innkjøpsapparatet og leie inn eksterne laboratorier til å utføre analysevirksomheten.

FAKTABOKS

Ingredienser med dokumentert effekt:

Puroliv™ inneholder ingredienser med dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen:

  • Tiamin bidrar til hjertets normale funksjon.
  • Polyfenolene i olivenolje bidrar til å beskytte fettstoffer (lipider) i blodet mot oksidativt stress. Når fettstoffene i blodet oksiderer blir de bla.a omdannet til ox-LDL (Oxidated Low Density Lipoprotein) alias «det farlige kolesterolet». Den gunstige virkningen oppnås ved et daglig inntak av 20 g olivenolje.
  • E-vitamin bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

 

Puroliv er et Norsk selskap som forsker på sammenhengen mellom oliven og god hjertehelse. Olivenolje er en av de viktigste komponentene i middelhavsdietten og har dokumentert effekt på å redusere mengden «farlig kolesterol» i blodet (se faktaboks).

Rolf Wiggo Sandnes, M.Sc. Puroliv AS.

Rolf Wiggo Sandnes, M.Sc. Puroliv AS.

Men hvorfor skal man egentlig spise olivenolje i kapsler når det er så mye god olje å få i butikken?

« Det er riktig at det er mye god olivenolje å få kjøpt i butikken, og vi oppfordrer naturligvis alle til å bruke olivenolje så mye de kan i matlaging», sier Rolf Wiggo Sandnes i PurOliv. «Men du skal spise veldig, veldig mye før du får i deg den mengden med antioksidanter som du får i kapslene våre» forteller Rolf Wiggo.

Når kolesterolet er bundet til molekylet LDL, kaller leger det for “det dårlige kolesterolet”. Det er fordi for mye kolesterol bundet til LDL kan øke faren for hjerte- og karsykdommer. (Norges Helsedirektorat).

 

Det er et kosttilskudd der vi har konsentrert de helsebringende stoffene i olivenene. Rolf Wiggo Sandnes

 

Ingen kompromisser

PurOliv er et kompromissløst produkt. Her tar man ingen snarveier, og olivenleverandørene blir testet og fulgt opp etter svært strenge kvalitetskriterier.

«Det er ikke til å komme fra at produsenter av kosttilskudd fra tid til annen blir kritisert av helsemyndighetene for å mangle forskning som underbygger påstandene deres. Det har derfor vært veldig viktig for oss å ikke love mer enn det vi kan dokumentere med PurOliv», sier Rolf Wiggo. «Det er forsket mye på olivenens unike og gunstige egenskaper med tanke på antioksidanter og fettstoffer i blodet, og det er bred enighet om at oliven og olivenolje har positiv effekt på det farlige kolesterolet (se faktaboks).

«Det er også viktig å presisere at PurOliv ikke er olivenolje som du kan ha på maten. Det er et kosttilskudd der vi har konsentrert de helsebringende stoffene i olivenene som vokser ved foten av Atlasfjellene. Frukten fra oliventrærne der er kjent for sine ekstreme nivåer av antioksidanter og vitaminer, og i kapslene bruker vi i tillegg både blader og bark fra selve treet fordi dette også er rike næringskilder.»

 

Gjør som tusenvis av andre Nordmenn du også – kjøp høykonsentrert og veldokumentert oliventilskudd fra Puroliv du også.

Bestill Puroliv™ Hjerte i dag

  • Adressen gjelder som leveringsadresse. Dersom fakturaadresse er en annen enn oppgitt adresse, vennligst kontakt kundeservice etter gjennomført bestilling.

Bestill Puroliv™ til 299 kr for per måned. Selges som abonnement UTEN BINDINGSTID. Etter første levering vil du vil motta en måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 299 kr. Vi har alltid GRATIS FRAKT rett hjem i postkassen.

Du kan enkelt stoppe eller pause abonnementet ditt ved å gå inn på "Min side" eller kontakte kundeservice. Ved evt. oppsigelse må dette gjøres innen 14 dager etter fakturadato for siste levering (ved for sen oppsigelse forpliktes du å motta neste planlagte levering).

Kosttilskudd er ingen erstatning for et variert kosthold. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.