PurOliv™ inneholder oliven fra foten av Atlasfjellene. Verdens mest helsebringende oliven.

Unikt olivenprodukt for en bedre hjertehelse

Middelhavsdietten er kjent for å ha helsebringende effekter og blir stadig mer populær blant helsebevisste nordmenn. Men hva er egentlig hemmeligheten bak denne dietten? Vi mener en spesiell råvare skiller seg ut – nemlig oliven!

Oliven som folkemedisin

Råvarene fra oliventreet har blitt brukt som folkemedisin i tusenvis av år, men aldri tidligere har oliven vært så ettertraktet av oss mennesker som i dag. Dette er i stor grad på grunn av den økende populariteten til middelhavsdietten og dens helsebringende effekter.

Vi har utviklet et produkt som et resultat av over 1600 publiserte studier om sammenhengen mellom oliven og hjertehelsen. Resultatet ble PurOliv, et produkt basert på en unik olivenolje høstet fra Atlasfjellene. Naturlig ekstrakt fra olivenblader gir fra naturen sin side et særdeles høyt innhold av antioksidanter. PurOliv sin unike olivenolje inneholder hele 30 ganger så mye naturlige antioksidanter som annen Extra Virgin olivenolje du får kjøpt i dagligvarebutikken.

 

«Inneholder 30 ganger så mye naturlige antioksidanter som Extra Virgin olivenolje fra dagligvarebutikken»

 

I en dagsdose PurOliv (2 kapsler) vil du få i deg minst 2000 ganger flere antioksidanter og vitaminer enn ved inntak av anbefalt dagsdose Extra Virgin olivenolje – samtidig som du får i deg langt færre kalorier!

puroliv_miljo

Inneholder gode vitaminer

Polyfenolene i olivenolje bidrar til å beskytte fettstoffer i blodet (lipider) mot oksidativt stress. I tillegg inneholder produktet Tiamin (vitamin B1) som bidrar til hjertets normale funksjoner. Vitamin E fungerer som en antioksidant bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Det er med andre ord flere gode ingredienser i produktet som kan bidra til helseeffekter.
 

«PurOliv inneholder både Tiamin (Vitamin B1) og Vitamin E»

 

Nordmenn står bak produktet

PurOliv er et norsk selskap som har utviklet et helt naturlig kvalitetsprodukt fra oliven. I dag er det tusenvis av nordmenn som bruker produktet hver dag. Det er viktig å tenke på at PurOliv ikke erstatter et sunt og variert kosthold, men er et kosttilskudd.

Nå kan du dra nytte av de helsefremmende antioksidantene fra olivenolje uten å tenke på alle kaloriene –  Alt du trenger 2 kapsler PurOliv! 

Bestill Puroliv™ Hjerte i dag

  • Adressen gjelder som leveringsadresse. Dersom fakturaadresse er en annen enn oppgitt adresse, vennligst kontakt kundeservice etter gjennomført bestilling.

Bestill Puroliv™ til 299 kr for per måned. Selges som abonnement UTEN BINDINGSTID. Etter første levering vil du vil motta en måneds forbruk hver måned frem til oppsigelse for kun 299 kr. Vi har alltid GRATIS FRAKT rett hjem i postkassen.

Du kan enkelt stoppe eller pause abonnementet ditt ved å gå inn på "Min side" eller kontakte kundeservice. Ved evt. oppsigelse må dette gjøres innen 14 dager etter fakturadato for siste levering (ved for sen oppsigelse forpliktes du å motta neste planlagte levering).

Kosttilskudd er ingen erstatning for et variert kosthold. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Lagres mørkt og tørt, ikke over romtemperatur. Lagres utilgjengelig for barn.