Hva er antioksidanter?

Antioksidanter finnes i en rekke matvarer og bidrar til en friskere kropp. Finn ut hva de gode kildene til antioksidanter er, og hvorfor du bør få dem i deg.

Antioksidanter forsvarer kroppen din

Alt liv som lever i en oksygenrik atmosfære trenger antioksidanter. Dette fordi du produserer frie oksygenradikaler når du forbrenner oksygen, noe som kan skade cellene i kroppen. Antioksidanter er med på å holde nivået av frie oksygenradikaler i sjakk. Enkelte vitaminer, mineraler, enzymer og proteiner går inn under samlebetegnelsen antioksidanter, og kroppen produserer noen av disse på egen hånd. Men for at du skal få nok antioksidanter må du tilføre noen gjennom kosten.

Kilder til antioksidanter

C-vitamin, E-vitamin og betakaroten er sterke antioksidanter du får i deg gjennom frukt og grønnsaker. En håndfull blåbær og en skål med hjemmelaget tomatsuppe er for eksempel rike på antioksidanter – for ikke å nevne olivenolje. Extra virgin olivenolje inneholder blant annet hydroksytyrosol, som er en av de sterkeste antioksidantene som finnes.

Kapsler proppet med antioksidanter

Kosttilskuddet PurOlivTM er kapsler med en unik olivenolje som inneholder 30 ganger så mye av antioksidanten hydroksytyrosol som vanlig olivenolje. Kapslenes rike innhold av B-vitaminer, D-vitaminer og Tiaminer kan dessuten bidra til sunnere hjerte og bedre muskler og ledd.

Les om olivenoljekapslene

Les også:

Prøv PurOliv™ i 1 mnd. for kun 99,- (ord. 299,-) Ingen bindingstid. Gratis frakt.

Bestill nå