Hvordan senke kolesterol og blodtrykk uten medisin?

Høyt kolesterol og høyt blodtrykk går gjerne hånd i hånd. Begge helsetilstandene regnes som svært usunne, og for mange er det smart å motvirke dette med mer enn aktivitet og riktig kosthold.

Hva er kolesterol?

Kolesterol er et fettstoff som kroppen din naturlig produserer. Ja, alle må ha en viss mengde kolesterol i blodet for at en rekke viktige funksjoner skal opprettholdes. Men en type kolesterol er farlig for deg, nemlig ox-LDL-kolesterolet (oxidated low density lopoprotein). Denne typen går også under navnet «det farlige kolesterolet», og et for høyt nivå kan føre til avleiringer i blodårene.

Hvordan senke kolesterolet?

Trening og hverdagsaktivitet er viktig for å forebygge høyt kolesterol, men det som skjer på kjøkkenet er minst like avgjørende. Norske myndigheter trekker blant annet frem olivenolje som et sunt alternativ til smør og andre usunne fettkilder, fordi det vil senke risikoen for hjerte- og karsykdommer. Extra Virgin olivenolje er det beste alternativet, men mange av oss sliter med å få i oss mengdene som trengs for å få den beste helseeffekten. Et daglig inntak av kosttilskudd med høykonsentrert olivenolje er et eksempel på hvordan du kan senke kolesterolet uten medisin.

Hva er høyt blodtrykk (hypertensjon)?

Blodtrykk er det trykket som skapes når blodet pumpes gjennom pulsårene. Det er verken sunt med for lavt eller for høyt blodtrykk, men risikoen for sykdom knyttes til for høyt blodtrykk. Dette er ikke en sykdom i seg selv, men tilstanden kan føre til alvorlige lidelser som hjerneslag, hjerteinfarkt og andre hjertesykdommer. Det er få, og ofte ingen, symptomer på høyt blodtrykk.

Naturmedisin mot høyt blodtrykk (hypertensjon)

For enkelte er blodtrykksmedisin det eneste som hjelper for å senke blodtrykket til et sunt nivå. Disse får ikke medisin for å dempe plager, men for å unngå farlige hjerne- eller hjertesykdommer. For å ha et normalt blodtrykk livet gjennom, er det flere enkelttiltak du bør gjøre. Det aller viktigste er å slutte å røyke. I tillegg er trening og sunt kosthold med sunne fettsyrer et vesentlig bidrag. PurOlivTM hjerte og kolesterol kan hjelpe deg å forebygge høyt blodtrykk, på grunn av sitt innhold av høykonsentrert olivenolje. I tillegg bidrar PurOlivTM til å styrke immunforsvaret og øke energinivået. PurOlivTM er altså én enkel pille – med flere mulige helsefordeler.

Les om kosttilskuddet

Les også:

Prøv PurOliv™ i 1 mnd. for kun 99,- (ord. 299,-) Ingen bindingstid. Gratis frakt.

Bestill nå