Hvordan styrke immunforsvaret?

Blir du lettere forkjølet enn før? Føler du at du ofte er snufsete og slapp – eller at forkjølelsen er kraftigere og sitter i lenger? Mange faktorer spiller inn på immunforsvaret ditt, som søvn, stress, aktivitetsnivå og kosthold. Føler du at helsen skranter selv om du har gode livsstilsvaner, er det verdt å teste om vitamintilskudd kan hjelpe.

Redning mot dårlig immunforsvar

Mistenker du at immunforsvaret ditt er blitt dårligere bør du sette i verk noen tiltak. Først må du stumpe røyken. Dessuten bør du sørge for å få nok og god søvn hver natt, og å spise et sunt og balansert kosthold med matvarer som inneholder D-vitamin. Det er bevist at D-vitamin bidrar positivt til immunforsvaret. Fet fisk er blant matvarene med høyest innhold av den helsebringende vitaminen.

Kosttilskudd med D-vitamin

PurOlivTM er laget av verdens mest helsebringende oliven og beriket med en rekke viktige vitaminer – deriblant D-vitamin. Kosttilskuddet kan dessuten hjelpe kroppen å forbedre blodtrykket og kolesterolet, i tillegg til å øke energinivået ditt. PurOlivTM inneholder også andre vitaminer, som E, B og K. Med dette kosttilskuddet kan du altså få flere mulige helsefordeler i én enkel pille.

Les om kosttilskuddet

Les også:

Prøv PurOliv™ i 1 mnd. for kun 99,- (ord. 299,-) Ingen bindingstid. Gratis frakt.

Bestill nå