Kosttilskudd som gir mer energi

Sliter du med å komme deg gjennom hverdagen, fordi kroppen føles slapp og hjernen er sliten? Orker du mindre enn før, og lurer på hvordan få mer energi? Mange nordmenn føler på energimangel, selv med sunt kosthold og jevnt aktivitetsnivå. Vitamintilskudd kan hjelpe deg å få overskuddet du trenger for å leve et godt liv.

B-vitamin – vitaminer som gir energi

Mange lurer på hvor mye vitaminer vi trenger daglig. Dette spørsmålet er det vanskelig å svare på, fordi det varierer stort fra person til person avhengig av alder og helsetilstand. Inntak av B-vitaminer (B1 – Tiamin) har dokumentert positiv helseeffekt, og vil blant annet bidra til den totale energiomsetningen i kroppen bedres. Et daglig inntak av vitamintilskudd med B1-vitamin kan altså hjelpe deg med å øke energinivået – slik at du orker mer i hverdagen.

Du får mer enn en energiboost

PurOlivTM er et kosttilskudd som inneholder vitamin B1. Kosttilskuddet er basert på høykonsentrert olivenolje som er så sterk at den ikke kan brukes til matlaging. Den næringsrike oljen bidrar blant annet til å forebygge hjerte- og karproblemer og styrke immunforsvaret. PurOlivTM er altså én enkel pille – med flere mulige helsefordeler.

Les om kosttilskuddet

Les også:

Prøv PurOliv™ i 1 mnd. for kun 99,- (ord. 299,-) Ingen bindingstid. Gratis frakt.

Bestill nå