Artikler om oliven

 • Aud (62) ble anbefalt Puroliv av et familiemedlem

  Aud (62) ble anbefalt Puroliv av et familiemedlem

  Hjerte er kroppens viktigste muskel og en aktiv livsstil og godt kosthold er viktig for å ta vare på det. For Aud ble det viktig å finne en livsstil som kunne hjelpe henne å opprettholde en god hjertehelse. Løsningen fant hun i et unikt olivenprodukt!
 • Unikt olivenprodukt for en bedre hjertehelse

  Unikt olivenprodukt for en bedre hjertehelse

  Middelhavsdietten er kjent for å ha helsebringende effekter og blir stadig mer populær blant helsebevisste nordmenn. Men hva er egentlig hemmeligheten bak denne dietten? Vi mener en spesiell råvare skiller seg ut – nemlig oliven!
 • Tiamin er godt for hjertehelsen

  Tiamin er godt for hjertehelsen

  Flere tusen fornøyde kunder bruker PurOliv daglig, og selskapet har i perioder opplevd at hele lagerbeholdningen blir revet bort. Populariteten har gjort at selskapet har måtte utvide innkjøpsapparatet og leie inn eksterne laboratorier til å utføre analysevirksomheten.
 • Norsk suksess med oliven

  Norsk suksess med oliven

  Det norske folk har virkelig fått øynene opp for de gunstige helseeffektene til høykonsentrert olivenolje, og selskapet PurOliv melder om rekordinteresse.
 • Husk dette ordet: hydroxytyrosol

  Husk dette ordet: hydroxytyrosol

  Du har sikkert hørt om antioksidanter og at de er bra for deg. De finnes naturlig i mange matvarer, som røde bær, grønnsaker, nøtter og frø. Noen blir sikkert glade for at de også finnes i vin, te, kaffe og sjokolade. Men den mest konsentrerte og beste antioksidanten, hydroxytyrosol, finner du i kaldpresset olivenolje generelt og i PurOliv spesielt.
 • Kan du stole på olivenoljen i butikken?

  Kan du stole på olivenoljen i butikken?

  At olivenolje kan ha en positiv effekt på det farlige kolesterolet som kan føre til hjerteinfarkt og hjerneblødning, er dokumentert i flere studier. Det er derfor all grunn til å inkludere den gylne oljen i kostholdet. Men det er ikke det samme hvilken olje du velger.
 • Eva (72) bruker Purolivkapsler hver dag

  Eva (72) bruker Purolivkapsler hver dag

  – God helse kan ikke tas for gitt. Derfor styrker jeg kroppen med mosjon, sunn mat og kosttilskudd.
 • Hva er hydroxytyrosol?

  Hva er hydroxytyrosol?

  Hydroxytyrosol er den kraftigste naturlige antioksidanten som hittil er oppdaget og den finner vi kun i oliven. Velrenommerte kliniske studier mht hydroxytyrolsol som aktiv substans viser signifikante effekter på ulike funksjoner i kroppen, eksempelvis oksidativ beskyttelse av fettstoffer (ref. kolesterol) i blod (antioksidativ).
 • Olivenolje er proppfull av antioksidanter

  Olivenolje er proppfull av antioksidanter

  At olivenolje er rik på antioksidanter er for lengst avdekket. En gruppe spanske forskere, blant annet fra Universitetet i Granada, har nå sett nærmere på akkurat dette.
 • PurOliv kostilskudd – hvorfor?

  PurOliv kostilskudd – hvorfor?

  Anerkjent forskning har konkludert med at extra virgin olivenolje har helsemessige positive egenskaper og dermed gitt en anbefaling om daglig inntak av dette. Spesielt de gunstige effektene på kolesterol (og dermed hjertehelsen) har gjort oliven til en av de mest spennende råvarene i helseindustrien i nyere tid.
 • Nyhet- Puroliv muskel og ledd!

  Nyhet- Puroliv muskel og ledd!

  Puroliv™ Muskel og ledd er produktet for deg som er aktiv og ønsker tilskudd til kosten. Sammensetningen av olivenolje, olivenbladekstrakt, Vitamin D3 og Vitamin K2 er unik på verdensbasis og selges kun direkte fra Puroliv AS. 
 • Oliven mot høyt blodtrykk og farlig kolesterol

  Oliven mot høyt blodtrykk og farlig kolesterol

  For oss nordmenn er høyt blodtrykk og farlig kolesterol noen av de viktigste risikofaktorene for hjerte- og karsykdommer.