Våre kosttilskudd

På utkikk etter kosttilskudd som virker? PurOliv™ er laget av høykonsentrert olivenolje olivenbladekstrakt og forsterket med vitaminene kroppen din trenger. Daglig inntak over tid vil kunne bidra til at du får en sunnere hverdag.

Et supplement til sunt kosthold

Du har garantert hørt det før: Trening og sunt kosthold er vesentlig for at kroppen din skal fungere. Men få av oss klarer å tilføre kroppen tilstrekkelig med vitaminer og næringsstoffer gjennom kosten. Derfor er det anbefalt at vi supplerer med kosttilskudd.

Hvilke kosttilskudd bør man ta?

Markedet bugner av kosttilskudd, og det er ikke rart at mange sliter med å finne svar på dette spørsmålet. For å finne ut hvilke kosttilskudd som passer deg best, bør du kartlegge hvilke næringsstoffer du ikke får i deg nok av. I Skandinavia spiser folk flest altfor lite av det sunne fettet som folk rundt Middelhavet får i seg gjennom kosten. Det spekuleres i om dette er årsaken til at hjertesykdom forekommer hyppigere her hjemme. Et daglig tilskudd av sunt fett, kombinert med viktige vitaminer, er derfor å anbefale.

Høykonsentrert olivenolje i kapsler

PurOliv™ er olivenoljekapsler som er laget av oliven høstet ved foten av Atlasfjellene i Marokko. Det tørre og steinrike jordsmonnet gjør at oliventrærne i området produserer 30 ganger så mye av antioksidanten hydroksytyrosol som oliventrær fra andre deler av Middelhavet. Olivenoljen er så høykonsentrert at den ikke kan brukes til matlaging, og regnes som verdens sunneste olivenolje.

Et anbefalt vitamintilskudd

PurOliv™ er beriket med en rekke vitaminer som blant annet bidrar til at vitale organer fungerer som de skal. Daglig inntak av kosttilskuddet PurOliv™ gir deg vitamintilskuddet du trenger av både D-vitamin og B-vitamin.

PurOliv™

Kosttilskudd for bedre kolesterol og blodtrykk. PurOliv™ er et unikt kostilskudd laget av verdens sunneste olivenolje. Daglig inntak over tid kan bidra til å forebygge høyt kolesterol og blodtrykk, i tillegg til å gi deg andre gode helseeffekter.

Les mer