PurOliv™:
Kosttilskudd for bedre kolesterol og blodtrykk

PurOliv™ er et unikt kostilskudd laget av verdens sunneste olivenolje. Daglig inntak over tid kan bidra til å forebygge høyt kolesterol og blodtrykk, i tillegg til å gi deg andre gode helseeffekter.

Innhold i PurOliv™:

  • Høykonsentrert Extra Virgin Olivenolje (EVOO) på olivenpolifenoler: Bidrar til å styrke leddene og bedre kolesterolnivået ved å beskytte fettstoffene i blodet mot oksidativt stress.
  • Olivenbladekstrakt: Bidrar til å forebygge hjertesykdom og åreforkalkning.
  • B1-vitamin (Tiamin): Bidrar til å opprettholde hjertets normale funksjon og øke energiomsetningen.
  • D-vitamin: Bidrar til normalt kalsiumnivå i blodet og å opprettholde immunforsvarets normale funksjon.
  • E-vitamin: Hjelper cellene å beskytte seg mot oksidativt stress.

Kjøp kosttilskuddet på nett

Hvordan senke kolesterolet?

Extra virgin olivenolje har dokumentert positiv effekt på «det farlige kolesterolet». Olivenpolyfenoler beskytter nemlig fettstoffene i blodet mot oksidativt stress, og effekten vil du kunne oppnå ved å supplere en sunn livsstil med et daglig inntak av 20 gram olivenolje. PurOliv™ er basert på en høykonsentrert olivenolje fra Marokko. Kosttilskuddet er laget for deg som vil sikre inntaket av den kjernesunne olivenoljen.

Hvordan senke blodtrykket uten medisin?

Undersøkelser viser at D-vitaminmangel kan trigge høyt blodtrykk. Derfor bør du være bevisst på å få i deg nok av den viktige vitaminen – og det kan du gjøre med et reseptfritt tilskudd. Over tid kan D-vitamintilskuddet bidra til at du reduserer blodtrykket eller forebygger at det blir høyt, dersom du kombinerer det med et balansert kosthold og en aktiv hverdag.

Bestill kosttilskuddet

Anbefalt inntak: 2 kapsler per dag.
Antall kapsler i pakken: 60 stykk.

Prøv PurOliv™ i 1 mnd. for kun 99,- Ingen bindingstid. Gratis frakt.

Bestill nå
Tilbud