Aud (64) fikk stabilisert blodtrykket med oliven

"Det høye blodtrykket jeg har vært plaget med i nærmere 10 år ble normalisert allerede etter 8-9 uker", forteller Aud (64). Hun er en av mange nordmenn som har fått kjenne konsekvensen av høyt blodtrykk.

"Det høye blodtrykket jeg har vært plaget med i nærmere 10 år ble normalisert allerede etter 8-9 uker", forteller Aud (64). Hun er en av mange nordmenn som har fått kjenne konsekvensen av høyt blodtrykk.

De fleste som har høyt blodtrykk, føler seg ikke syke. Høyt blodtrykk er heller ingen sykdom i seg selv, men det øker risikoen for flere sykdommer, blant annet hjerteinfarkt og slag. Aud gikk regelmessig til sin fastlege og fikk målt sitt blodtrykk, men ingen av legens råd endret Aud sitt høye blodtrykk.

Høyt blodtrykk kalles på fagspråket hypertensjon. Når legen måler blodtrykket ditt, måler de hvor hardt blodet presser mot veggene i blodårene. Blodtrykket er ikke konstant. Det kan variere betydelig med tiden på døgnet og hvilken situasjon du er i. Når gjennomsnittstrykket er forhøyet kalles det hypertensjon.

Ble anbefalt olivenprodukt av familiemedlem

Det er blodtrykket som driver blodet gjennom kroppen, og hvis trykket er for høyt over tid, kan det skade blodårene (karskade). Dette kan bidra til sykdommer som hjerteinfarkt, hjerneslag, øyeforandringer og nyreskade. Risikoen for høyt blodtrykk øker med alderen, hvis du arvelig disponert, er gravid eller overvektig, lite mosjon, røyker, spiser usunt eller lever et stressende liv.

For Aud (64) sin del kom vendepunktet etter at et familiemedlem anbefalte henne å teste ut et olivenprodukt fra PurOliv. Etter 10 år med plagsomt høyt blodtrykk normaliserte blodtrykket seg allerede etter 8 – 9 uker. «Dette er nok ingen tryllepille som en gang for alle har senket blodtrykket mitt, men noe jeg skal fortsette å ta daglig for å holde blodtrykket stabilt» forteller Aud.

Se forskning og dokumentasjon på oliven her.

Vitenskapelig dokumentert

PurOliv er et norsk selskap som har utviklet et helt naturlig og unikt produkt fra den mest potente og dokumenterte  olivenkilde i verden. Produktet er et resultat av EUs kliniske forskning på sammenhengen mellom oliven og god hjertehelse. PurOliv imøtekommer EUs anbefalte krav til daglig dosering fordelt på 2 kapsler som er lette å svelge. Her får du velkomsttilbud på Puroliv.

To kapsler (en dagsdose) PurOliv™ inneholder samme mengde helsefremmende antioksidanter som en ½ liter extra virgin olivenolje. Du unngår samtidig alle kaloriene ren olivenolje gir.