Unikt olivenprodukt kan bidra til normalt blodtrykk og kolesterol

Høyt blodtrykk og farlig kolesterol er risikofaktorer for hjerte- og karsykdommer. Slik kan du få et normalt blodtrykk og kolesterolnivå uten medisiner.

Høyt blodtrykk og farlig kolesterol er risikofaktorer for hjerte- og karsykdommer. Slik kan du få et normalt blodtrykk og kolesterolnivå uten medisiner.

Mange tar reseptbelagt medisin mot høyt blodtrykk. Hvis du mistenker at du har høyt blodtrykk, skal du alltid kontakte lege. Men det finnes andre metoder for å beskytte kroppen.

Norsk selskap med unikt olivenprodukt

PurOliv er et norsk selskap som forsker på sammenhengen mellom oliven og god hjertehelse. I følge Helsedirektoratet er høyt blodtrykk og farlig kolesterol noen av de viktigste risikofaktorene for hjerte- og karsykdommer her i Norge. PurOliv har gjennomført flere års forskning og kommet frem til noe unikt og veldokumentert. Gjennom rettigheter på unike råvarer og resultater fra egne og internasjonale studier har dette gitt oss et kosttilskudd som allerede brukes av tusenvis av nordmenn.

Oliven som medisin

Råvarene fra oliventreet har vært brukt som medisin av oss mennesker i tusenvis av år, men aldri tidligere har oliven vært i nærheten av å være så ettertraktet som i dag. Innbyggerne i middelhavslandene konsumerer store mengder olivenolje hver dag som en naturlig del av sin diett, og i disse landene er det svært lite problemer med dårlig kolesterol og høyt blodtrykk.

Utfordring med vanlig olivenolje fra butikken

Vanlig extra virgin olivenolje kan gjennom et daglig inntak redusere risiko for hjerteproblemer. Utfordringen med å følge EUs anbefaling er at du må få i deg tilstrekkelig mengde oliven av høy nok kvalitet og samtidig unngå alle kaloriene av et såpass stort inntak. På bakgrunn av dette har PurOliv utviklet et unikt høykonsentrert kosttilskudd fra oliven. Gjennom å bruke oliven med store mengder virkestoffer, samt en skånsom og dedikert prosessering, har PurOliv klart å beholde de viktige antioksidantene og vitaminene i komprimert form slik at virkestoffene fortsatt er intakte.

PurOliv er 30 ganger sterkere på essensielle antioksidanter enn vanlig olivenolje og hittil den mest helsebringende olivenolje dokumentert i verden.

Her kan du prøve PurOliv – nå får du første levering til kun 99,- (ord. 299,-)