Spis deg til bedre hjertehelse

Hjerte- og karsykdommer er en av de vanligste dødsårsakene i Norge og er ofte forårsaket av høyt blodtrykk og høyt kolesterolnivå. Takket være et unikt olivenprodukt kan du få bedre hjertehelse.

Hjerte- og karsykdommer er en av de vanligste dødsårsakene i Norge og er ofte forårsaket av høyt blodtrykk og høyt kolesterolnivå. Takket være et unikt olivenprodukt kan du få bedre hjertehelse.

«Den inneholder den kraftigste antioksidanten som er tilgjengelig, og vi vet at den beskytter fettlagrene i blodet,» sier Rolf Wiggo Sandnes, organisk kjemiker.

Les mer om forskningen bak PurOliv

For mye stillesitting og for lite inntak av grønnsaker og godt fett fra oliven og olivenolje, er to grunner til at vi risikerer hjerte- og karsykdommer. Men noe kan du gjøre for å forbedre din hjertehelse. Rundt Middelhavet bruker de store mengder olivenolje i sitt daglige kosthold – og her har de langt fra de samme problemene med høyt kolesterol og blodtrykk som oss i Norden. Vi bruker ikke daglig olivenolje eller oliven i maten på samme måte som de gjør rundt Middelhavet, og vi trenger derfor å tilsette den på en annen måte, for eksempel gjennom tilskudd.

Nordmenn bak kraftige kosttilskudd

PurOliv er et supplement laget av nordmenn og inneholder en ekstra jomfru olivenolje fra foten av Atlasfjellene. Takket være den spesielle jordsmonnet og klimaet i området, inneholder oljen herfra 30 ganger så mye av den viktige antioksidanten hydroksytyrosol. Det er den kraftigste antioksidanten som er oppdaget til dags dato, og finnes bare i oliven.

– Antioksidanter demper oksidasjonsreaksjoner med partikler i blodet. Det er partikler som inneholder kolesterol. Hvis du får for høyt kolesterol, kan du ha flere problemer som plakk i karveggen som kan føre til hjerteinfarkt. Antioksidantene beskytter fettlagrene i blodet og forhindrer koagulering av blodplater, noe som forårsaker plakk, sier Rolf Wiggo Sandnes, organisk kjemiker og produktutvikler av PurOliv.

Kan stabilisere blodtrykket

I tillegg til den unike olivenoljen, er PurOliv forbedret med ekstrakter fra olivenbladene som har store mengder av den samme olivenpolyfenolen, samt vitamin B, vitamin D og vitamin E. Alle ingrediensene kan bidra til å stabilisere blodtrykket, styrke hjertets funksjon og gi et balansert kolesterolnivå, samt redusere risikoen for åreforkalkning og også øke energinivået.

– Jeg tar PurOliv selv, i samråd med legen min, og har gjort det i tre år. Jeg hadde høyt blodtrykk og begynte å få høyt kolesterol, men det har faktisk nå gått ned, så jeg er virkelig fornøyd, sier Rolf Wiggo Sandnes.

«Smart å ta Puroliv»

Den daglige dosen med 2 kapsler Puroliv inneholder den samme mengden helsefremmende antioksidanter som en halvliter ekstra jomfruolivenolje. Samtidig unngår du alle kaloriene den inneholder i en halvliter olje, dvs. rent fett.

– For de som lever et travelt liv og er i faresonen for hjerte- og karsykdommer, for eksempel gjennom arv, så er det smart å ta PurOliv, avslutter Rolf Wiggo Sandnes.

Ønsker du bedre hjertehelse? Prøv PurOliv for bare 99 ,- (ord. 299,-)