Unikt olivenprodukt: Bidrar til normalt blodtrykk og kolesterolnivå

Råvarene fra oliventreet har vært brukt som folkemedisin av oss mennesker i tusenvis av år, men aldri tidligere har oliven vært i nærheten av å være så ettertraktet som i dag.

Råvarene fra oliventreet har vært brukt som folkemedisin av oss mennesker i tusenvis av år, men aldri tidligere har oliven vært i nærheten av å være så ettertraktet som i dag.

Hjertehelsen i landene rundt middelhavet

Innbyggerne i middelhavslandene konsumerer store mengder olivenolje hver dag som en naturlig del av sin diett, og i disse landene er det svært lite problemer med dårlig kolesterol og høyt blodtrykk. Det faktum at hjertehelse lenger nord i Europa er mer preget av disse problemene har utløst omfattende forskning på oliven.

Kostholdet rundt middelhavet inneholder store mengder olivenolje, og her er det mindre problemer med dårlig kolesterol og høyt blodtrykk

I 2011 tok EFSA (Den europeiske myndighet for næringsmiddel-trygghet) initiativ til en egen studie på oliven som dokumenterte positiv effekt på kolesterolnivået og at fettstoffer i blodet ble beskyttet mot oksidativt stress – som igjen betyr at antioksidanter beskytter oss mot frie radikaler, og gjør at cellene i kroppen vår ikke blir skadet.

EU anbefaler daglig inntak av olivenolje

Resultatet av denne studien ble en anbefaling til alle EUs innbyggere om et daglig inntak av olivenolje for å redusere risiko for hjerteproblemer.  EU anbefaler et inntak på 22 til 70 gram olivenolje pr dag (ca 2-5 spiseskjeer). Utfordringen med å følge EUs anbefaling er at inntaket tilsvarer hele 198 til 630 kalorier pr dag, som igjen er rundt 10 – 30% av daglig kaloribehov for en vanlig person. I tillegg er det viktig at man finner en olivenolje av god nok kvalitet.

Helt unikt olivenprodukt fra Atlasfjellene

PurOliv inneholder alle de viktige antioksidantene og vitaminene fra olivenoljen, uten alle kaloriene (gir kun 14 kalorier i en dagsdose). Etter flere års forskning, har PurOliv utviklet et kosttilskudd som møter EUs anbefaling. Gjennom å bruke oliven med store mengder virkestoffer, samt en skånsom og dedikert prosessering, har PurOliv klart å skape et produkt i komprimert form slik at virkestoffene fortsatt er intakte.

Hydroxytyrosol (antioksidanter  – mg/kg):

Du får i deg EU´s anbefalte mengde ved inntak av kun to kapsler med PurOliv, som tilfører kroppen kun 14 kalorier mot 2 spiseskjeer olivenolje fra butikken som vil gi deg 270 kalorier.

Kalorier (pr. dagsdose):

PurOliv er et produkt for de som vil forebygge og til de som allerede sliter med hjertehelsen, og kan:

  • Redusere det farlige kolesterolet (LDL-kolesterol )
  • Bidra til å stabilisere blodtrykket
  • Redusere risikoen for åreforkalkning
  • Styrke immunforsvaret
  • Redusere betennelser i kroppen

Her kan du prøve PurOliv – nå får du første levering til kun 99,- (ord. 299,-)